Jos olet lähdössä lomalle Lahnajärvelle omalla autolla, haluat varmasti tutustua alueen bensa-asemiin ja niiden tarjoamiin palveluihin. Kerromme tässä artikkelissa muutaman vinkin, joiden avulla löydät helposti tarvitsemasi huoltoasemapalvelut niin Lahnajärveltä kuin muualtakin Suomesta. Esittelemme tässä artikkelissa myös Lahnajärven mielenkiintoisen taukopaikan, jota voidaan pitää jopa legendaarisena. Vaikkei taukopaikalla enää olekaan varsinaista huoltoasematoimintaa, on se silti mielenkiintoinen taukopaikka autoilijoille, jotka ajavat Turusta Helsinkiin tai päinvastoin tai ovat muutoin suuntaamassa matkansa kohti Lahnajärveä tai sen lähialueita.

Kuinka löydän tarvitsemani huoltoasemapalvelut Lahnajärvellä?

Jos tarvitset huoltoasemapalveluita Lahnajärvellä tai matkalla kohti Lahnajärveä, etkä oikein tiedä mistä löydät tarvitsemasi palvelut, suosittelemme käyttämään netistä löytyvää Shellin huoltoasemahakua, joka on nopea ja helppokäyttöinen työkalu etsiessäsi erilaisia huoltoasemapalveluita ympäri Suomen. Huoltoasemahaun kautta voit etsiä esimerkiksi huoltoasemia, jotka tarjoavat palvelutankkausta, Shell V-Power -bensiiniä, Diesel GTL:ää, Diesel GTL+:aa, Truck Diesel Raskas liikenne -dieseliä, Shell autopesupalveluita Perfect-pesuohjelmilla, itsepalvelupesumahdollisuuden tai HelmiSimpukka-palveluita. Haun avulla on helppo löytää lähinnä oleva Shell-huoltoasema sekä suunnitella oma ajoreitti mahdollisimman optimaaliseksi taukoineen ja tankkauksineen.

Legendaarinen Lahnajärven taukopaikka

Lahnajärveltä löytyy taukopaikka, jota voidaan kutsua jopa legendaariseksi. Paikka avattiin nimittäin 1952. Se kuitenkin suljettiin pitkän toimintakautensa jälkeen vuonna 2008. Autoilijoiden onneksi taukopaikalle löytyi uusi omistaja ja taukopaikka avattiin jälleen vuoden 2015 syyskuussa. Erityisen legendaariseksi tämän taukopaikan tekee se, että se oli Suomessa lajinsa ensimmäinen ja se rakennettiin alunperin Helsingin olympialaisia silmällä pitäen. Tällä taukopaikalla kannattaa pysähtyä jo pelkästään taukopaikan pitkän ja mielenkiintoisen historian takia! Huoltoasematoimintoja Lahnajärven taukopaikalta ei valitettavasti enää löydy, mutta tästä huolimatta taukopaikassa on nimensä mukaisesti mukava pitää pieni tauko kesken ajomatkan.

Lahnajärven taukopaikka on tuttu myös tv:stä, sillä se on nähty niin Jyrki Sukulan luotsaamassa Kuppilat kuntoon kuin Suojele minua! -televisiosarjoissakin. Tämä lisää paikan kiinnostavuutta ja tekee siitä entistäkin houkuttelevamman taukopaikan Lahnajärvelle suuntaaville autoilijoille. Jos kiinnostuit Lahnajärven taukopaikasta, kannattaa suunnata Lahnajärven kylään, Suomusjärven rannalle. Taukopaikka löytyy seututien 110 varrelta ja se sijaitsee Turun ja Helsingin puolessa välissä. Tämä paikka kannattaa siis pistää korvan taa!