Vaikkei ehkä heti uskoisi, niin Lahnajärvi tarjoaa monipuolisia kulinaristisia elämyksiä. Kerromme tässä artikkelissa muutaman vinkin, joiden avulla teet ruokailukokemuksistasi erityisen nautinnollisia Lahnajärvellä vierailusi aikana.

Valitse ruokailupaikka huolella

Lahnajärveltä löytyy muutamia hyviä ruokapaikkoja, joista yksi suosituimmista on Rantaravintola Lahnajärvi P I A matkalla. Paikkaa kuvaillaan yrittäjähenkiseksi ja sen ruokaa on kehuttu hyväksi. Nimensä mukaisesti ravintola sijaitsee järven rannalla, joten sijainti tarjoaa optimaaliset mahdollisuudet nauttia hyvästä ruuasta kauniissa ympäristössä. Ravintolaa kuvaillaan myös lapsiystävälliseksi ravintolaksi, joka kykenee tarjoamaan henkilökohtaista palvelua.

Ruoka ei ole ketjuruokaa, vaan se tehdään alusta loppuun asti paikan päällä ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Ravintolassa on helppo käydä ja sen parkkipaikalta löytyy runsaasti tilaa. Koiran omistajille tiedoksi, että tähän ravintolaan myös koirat ovat tervetulleita. Tämä paikka on erityisen persoonallinen valinta.

Kokeile eväsretkeä Lahnajärven kauniin luonnon keskellä

Lahnajärven upea luonto oikein kutsuu eväsretkelle keskellä luontoa. Tämä onkin oivallinen valinta, jos haluat nauttia samaan aikaan sekä kauniista luonnosta että hyvästä ruuasta. Tutkimusten mukaan luonnossa liikkuminen vähentää stressiä ja juuri sitähän moni lomaltaan toivoo ja mitäpä sitten eväsretki hyvän ruuan ja kauniin luonnon äärellä voikaan tehdä. Myös lapset nauttivat luontoon suuntautuvasta eväsretkestä!

Valitse eväsretkelle mukaan omia herkkujasi ja pakkaa ne näppäriin rasioihin. Huomioi myös kaunis kattaus sekä roskien helppo siivottavuus. Eväsretkeilijöiden on tärkeää muistaa, että luonto on monien eläinten ja kasvien koti, jossa luontoretkeilijä on vain vieraana.

Nauti hyvästä ruuasta ystävien kesken

Usein kuulee sanottavan, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja tämä pätee kyllä hyvien ystävien kanssa jaettuun nautinnolliseen ruokailuhetkeen. Pyydä siis hyviä ystäviäsi mukaan ravintolaan taikka luontoon suuntautuvalle eväsretkelle ja vietä heidän kanssaan mukavia ja nautinnollisia hetkiä herkullisen ruuan ääressä.

Jaa ruokailukokemuksesi somessa

Jos pidät sosiaalisesta mediasta, kuten Facebookista tai Instagramista, haluat ehkä jakaa parhaat ruokailukokemuksesi muiden kanssa somen kautta. Kauniit kuvat ovat tässä avainasemassa, joten käytä hieman aikaa niiden suunnitteluun. Yritä valita kuviisi persoonallinen ote ja kiinnostava kuvakulma. Kauniita kuvia saa niin mukavasta ravintolasta kuin eväsretkeltäkin!