Jos olet lomailemassa Lahnajärvellä, haluat varmasti nauttia myös alueen tarjoamista kulinaristisista nautinnoista. Alueella ei suinkaan tarvitse syödä pelkkiä lahnoja, vaan tarjolla on monipuolisia lounasmenu-vaihtoehtoja. Kerromme tässä artikkelissa muutaman tyypillisen vaihtoehdon, jotka nostattavat veden kielelle.

Herkkuja Rantaravintola Lahnajärvi P I A matkalla -ravintolan tapaan

Rantaravintola Lahnajärvi P I A matkalla -ravintola on yksi Lahnajärven parhaista. Jos etsit hyvää lounaspaikkaa, kannattaa suunnata tähän ravintolaan, jota asiakkaat ovat kuvailleet yrittäjähenkiseksi, ystävälliseksi, kivaksi ja persoonalliseksi ruokapaikaksi ja jonka ruokaa on kuvailtu herkulliseksi ruuaksi, joka tehdään alusta loppuun itse paikan päällä – kyseessä ei siis ole pika- tai ketjuruokapaikka. Tarjolla on monipuolisia lounasvaihtoehtoja buffet-tyyliin. Rantaravintola Lahnajärvi P I A matkalla -ravintolassa buffetit notkuvat monia erilaisia herkkuja ja jo pelkästään salaattivaihtoehdot vaikuttavat runsailta. On erityisen mukavaa, että asiakas saa koota annoksensa itse. Näin lautaselle päätyy varmasti mieleistä ruokaa.

Ravintolan ruokailutilat ovat viihtyisät, mutta konstailemattomat. Tänne voi hyvin tulla vaikka hyvän ystävän tai työporukan kanssa lounaalle. Järven rannalla sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan luonnollisesti myös monipuolisia kala-annoksia. Jos siis pidät kalasta, kokeile rohkeasti ravintolan erilaisia kala-annoksia.

Lounaalle Lahnajärven kauniin luonnon keskelle

Jos kaipaat hieman tavallisuudesta poikkeavaa lounaskokemusta, kannattaa harkita lounasta Lahnajärven kauniin luonnon keskellä. Pakkaa lounastarpeet valmiiksi aterimineen ja muine tykötarpeineen vaikkapa kauniiseen koriin ja suuntaa kohti järven rantaa tai muuta idyllistä aluetta. Ota mukaan paras ystäväsi tai lähde nauttimaan ihanasta lounaasta yksiksesi – ihan oman mielesi mukaan!

Pakkaa mukaan jotakin, jota on helppo syödä luonnon keskellä. Valmiit voileivät, hedelmät ja marjat ovat hyviä valintoja. Keittomukista nautittu keitto voi olla hyvä lämminruokavaihtoehto, joka tekee lounaasta ruokaisan.

Tutkimusten mukaan luonnossa liikkuminen auttaa ehkäisemään stressiä. Jos sinusta tuntuu, että elämäsi on ollut viime aikoina hieman turhankin stressaavaa ja kiireistä, on irtiotto arjesta ja mahdollisesta oravanpyörästä tarpeen ja järkevä valinta. Jo lounas luonnon keskellä voi olla tällainen pieni irtiotto, joka tarjoaa mahdollisuuden ladata omia akkuja ja mahdollistaa oman jaksamisen varmistamisen. Lahnajärvi tarjoaa tällaiseen akkujen lataamiseen ja kulinaristisiin elämyksiin loistavat puitteet!